Opslagruimte voor bedrijven

U heeft misschien opslagruimte nodig voor uw voorraad, seizoensgoederen of andere goederen. OpslagBox Marum beschikt over een beveiligde ruimte en u heeft een eigen slot, met eigen sleutel. Uw spullen staan in een bewaakte ruimte middels camera’s. Altijd toegankelijk middels uw eigen pincode, 7 dagen per week van 6 tot 23 uur. Uw spullen staan schoon en droog. Opslagbox Marum beschikt over inbraakbeveiliging, videobewaking, uw spullen zijn bij ons in veilige handen. U kunt u altijd overdekt uw spullen laden en lossen.

Hoeveel ruimte heb ik nodig?
U heeft opslagruimte nodig, maar u heeft geen idee hoeveel? Bereken het met onze ruimtecalculator. Liever persoonlijk advies? Bel 06 – 20 22 61 26 of neem contact op.

Wat mag wel?

 • Archieven.
 • Extra voorraden.
 • Promotie- en foldermateriaal.
 • Standmateriaal / marktkramen.
 • Inboedels van winkels.
 • Kantoormeubilair.
 • Voorraden webshop

Wat niet?

 • Geen ontvlambare en/of chemische producten.
 • Levensmiddelen die kunnen bederven (bijv. vlees).
 • Geen levende of dode dieren.
 • Illegale of gestolen goederen.
 • Geen vuurwerk.

Waarom OpslagBox Marum?

Veilig

De veiligheid van uw spullen staat bij ons hoog in het vaandel. Uw spullen staan schoon en droog, achter slot en grendel. Beveiligd middels camera’s, een persoonlijke beveiligingscode én een eigen sleutel.

Toegankelijk

7 dagen per week van 6.00 tot 23.00 uur toegang tot uw goederen met uw eigen sleutel. Ons pand, welke gelegen is vlak langs de A7, is voorzien van grote roldeuren waardoor u altijd overdekt kan laden en lossen

Betaalbaar

Onze prijzen liggen lager dan het landelijk gemiddelde. Huren voor langere termijn? In dat geval maken we mooie prijs. Daarnaast kunt u gratis gebruik maken van onze aanhanger.

Klanten aan het woord

Ik heb 3 jaar lang een box gehuurd, eerst een grote en later een kleinere.
De boxen zijn schoon en netjes, en altijd toegankelijk.
Ook heb ik een paar keer spullen vervoerd met de gesloten aanhanger, die we gratis mochten gebruiken.
Ik ben dan ook zeer tevreden over de service van Anco!

Gerda Westerhof 
Gerda Westerhof

Bijna 2 jaren mijn spullen in opslag gehad. Alles prima voor elkaar. Erg fijn is het als je ten alle tijde bij je eigen spullen en dus bij de box terecht kan. Ook het contact met Anco verliep goed en vlot.

Gert 
Gert

Ik kan mij geen betere opslagbedrijf wensen dan die van Anco Smid. Mijn spullen zijn in nette en verwarmde en droge ruimtes opgeslagen. Elk uur van de dag kon ik tussentijds bij mijn eigen spullen komen, aanvullen of weghalen. Niet alleen de opslagruimte is vrij toegankelijk (met eigen sleutel) maar ook de persoon Anco Smid zelf is dat. Erg prettig om zaken mee te doen en overleg mee te hebben. Ook heb ik gebruik gebruik gemaakt van zijn verhuisservice om de opgeslagen spullen vanuit de opslagbox weer thuis te krijgen: echt een toegevoegde waarde! Samengevat zijn alleen maar lovende woorden te gebruiken voor wat Anco Smid de particuliere klant te bieden heeft. En dat alles voor een heel schappelijke prijs.

J. van der Werff 
J. van der Werff

Ik heb mijn spullen een aantal jaren opgeslagen bij Anco, en kan alleen maar enthousiast zijn, prima box, ruim schoon, DROOG En de mogelijkheid v goederen lift, steekwagens etc.Ten allen tijden toegankelijk met code werkt perfect!! Daarnaast is Anco altijd bereid te helpen, super fijn was dat!! Betaalbaar!! Een aanrader voor iedereen die even extra bergruimte nodig heeft!

H de J 
H de J

Ik heb bijna een jaar een box gehuurd. Ik kon meteen terecht, de service is persoonlijk, de boxen zijn schoon, droog en voldoende verwarmd en 24/7 bereikbaar. Hele goede prijs/kwaliteit verhouding.

Amber 
Amber