Self-storage

Self-storage bij OpslagBox Marum
Self-storage bij OpslagBox Marum houdt in dat bedrijven en particulieren hun goederen extern op kunnen slaan. Meestal is er sprake van ruimte tekort, of moet er tijdelijk een oplossing gezocht worden om goederen op te slaan.
Wanneer een particulier in een 1 of 2 kamerappartement woont, is er vaak sprake van ruimte tekort. Hierdoor is het handig wanneer iemand extern ruimte huurt en hierdoor bijvoorbeeld toch zijn winterbanden, kerstspullen, etc. op kan slaan.
Bedrijven hebben soms ook opslagruimte tekort. Bijvoorbeeld wanneer in de wintermaanden het terras niet buiten kan staan, of wanneer er een grote voorraad is, waar intern geen ruimte voor is. Dan gaat men op zoek naar externe opslagruimte.

Hoeveel ruimte heb ik nodig?
U heeft opslagruimte nodig, maar u heeft geen idee hoeveel? Bereken het met onze ruimtecalculator. Liever persoonlijk advies? Bel 06 – 20 22 61 26 of neem contact op.

Zelf ten alle tijden toegang hebben tot uw goederen!
Wanneer iemand voor self-storage in Marum kiest, kan men van ‘s morgens 6:00 uur tot ‘s avonds 23:00 uur bij hun goederen. Men heeft een eigen opslagunit met een eigen sleutel, waarmee men ook het pand binnen kan treden en hierdoor niet afhankelijk is van openingstijden.

Onze Units

XS

Opslagruimte XS - 7,5m³

S

Opslagruimte S - 10m³

M

Opslagruimte M - 15m³

M

Opslagruimte L - 20m³

M

Opslagruimte XL - 37m³

Waarom OpslagBox Marum?

Veilig

De veiligheid van uw spullen staat bij ons hoog in het vaandel. Uw spullen staan schoon en droog, achter slot en grendel. Beveiligd middels camera’s, een persoonlijke beveiligingscode én een eigen sleutel.

Toegankelijk

7 dagen per week van 6.00 tot 23.00 uur toegang tot uw goederen met uw eigen sleutel. Ons pand, welke gelegen is vlak langs de A7, is voorzien van grote roldeuren waardoor u altijd overdekt kan laden en lossen

Betaalbaar

Onze prijzen liggen lager dan het landelijk gemiddelde. Huren voor langere termijn? In dat geval maken we mooie prijs. Daarnaast kunt u gratis gebruik maken van onze aanhanger.

Klanten aan het woord

Scherpe prijs voor een goed toegankelijke box. Netjes en ligging vlak bij belangrijke uitvalswegen. Een aanrader.

Esther 

Voor een prima prijs heb je een goede opslag voor je goederen. Tevens uitstekende service!

Harm 

Heel netjes, schoon en strak voor elkaar! Zo vanuit de bus de spullen in de lift en in de box. Super!

Johan 

Alles droog en vorstvrij kunnen opslaan in verwarmde opslagloods. Tevens zeer tevreden over prijs per inhoud/unit, ook is alles goed toegankelijk.

R. Zijlstra  Marum

Wij zijn tevreden over Opslagbox Marum. Het is netjes en in overleg is het altijd mogelijk om zaken te regelen.

Hilda en Rob 

Scherpe prijs en prima service! Heel handig dat spullen ook opgehaald en bezorgd kunnen worden.

Marco Jansen  Annen

Medio 2015 een unit gehuurd bij Opslagbox Marum. Gevestigd in nieuwe loodsen. Tegen een kleine vergoeding werden de spullen opgehaald. Uitstekende service!
De units zijn mooi droog en beveiligd. De bereikbaarheid is goed.

Anita Tan-Huisman   Haren

Ik ben erg tevreden over Opslagbox Marum de ligging is perfect, ik kan er altijd terecht en mijn spullen liggen er warm en droog!

Henk Wierenga  Marum