Self-storage

Self-storage bij OpslagBox Marum
Self-storage bij OpslagBox Marum houdt in dat bedrijven en particulieren hun goederen extern op kunnen slaan. Meestal is er sprake van ruimte tekort, of moet er tijdelijk een oplossing gezocht worden om goederen op te slaan.
Wanneer een particulier in een 1 of 2 kamerappartement woont, is er vaak sprake van ruimte tekort. Hierdoor is het handig wanneer iemand extern ruimte huurt en hierdoor bijvoorbeeld toch zijn winterbanden, kerstspullen, etc. op kan slaan.
Bedrijven hebben soms ook opslagruimte tekort. Bijvoorbeeld wanneer in de wintermaanden het terras niet buiten kan staan, of wanneer er een grote voorraad is, waar intern geen ruimte voor is. Dan gaat men op zoek naar externe opslagruimte.

Hoeveel ruimte heb ik nodig?
U heeft opslagruimte nodig, maar u heeft geen idee hoeveel? Bereken het met onze ruimtecalculator. Liever persoonlijk advies? Bel 06 – 20 22 61 26 of neem contact op.

Zelf ten alle tijden toegang hebben tot uw goederen!
Wanneer iemand voor self-storage in Marum kiest, kan men van ‘s morgens 6:00 uur tot ‘s avonds 23:00 uur bij hun goederen. Men heeft een eigen opslagunit met een eigen sleutel, waarmee men ook het pand binnen kan treden en hierdoor niet afhankelijk is van openingstijden.

Onze Units

XS

Opslagruimte XS - 7,5m³

S

Opslagruimte S - 10m³

M

Opslagruimte M - 15m³

M

Opslagruimte L - 20m³

M

Opslagruimte XL - 37m³

Waarom OpslagBox Marum?

Veilig

De veiligheid van uw spullen staat bij ons hoog in het vaandel. Uw spullen staan schoon en droog, achter slot en grendel. Beveiligd middels camera’s, een persoonlijke beveiligingscode én een eigen sleutel.

Toegankelijk

7 dagen per week van 6.00 tot 23.00 uur toegang tot uw goederen met uw eigen sleutel. Ons pand, welke gelegen is vlak langs de A7, is voorzien van grote roldeuren waardoor u altijd overdekt kan laden en lossen

Betaalbaar

Onze prijzen liggen lager dan het landelijk gemiddelde. Huren voor langere termijn? In dat geval maken we mooie prijs. Daarnaast kunt u gratis gebruik maken van onze aanhanger.

Klanten aan het woord

Super nette schone boxen.
Buiten de boxen wordt alles ook keurig netjes gehouden en een zeer goede prijs / kwaliteitverhouding. Kortom super tevreden!

Rob 
Rob

Wij hebben gedurende 3 maanden onze huisraad opgeslagen gehad bij Opslagbox Marum.
Vriendelijke en hulpvaardige eigenaar. Een aanrader!

J. J. Meijer 
J. J. Meijer

Netjes en schoon. Niet duur, een prima plek om je spullen op te slaan.

S. van der Wal 
S. van der Wal

Ideaal voor bedrijven. Locatie naast A7, centraal Noord-NL. Opslag staat koel, droog en vorstvrij. Uitstekende prijs/kwaliteits verhouding en persoonlijke service.
Zeer aan te bevelen voor tijdelijke en/of langere periode voor uw opslag.

S. Varwijk 
S. Varwijk

We hebben twee jaar lang een top adres gehad voor onze spullen, aan iedereen aan te bevelen die voor een korte periode opslag ruimte nodig heeft.

Wiebren Veenstra 
Wiebren Veenstra